Rekrytointi

Huoltotiimi on kasvava ja kehittyvä kiinteistönhuoltoyritys. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita alamme ammattilaisista ja työntekijöistä, jotka haluavat oppia uutta. Meille työntekijöiden urapolku ja kehittyminen on tärkeää: huolehdimme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämisestä ja koulutamme työntekijöitämme, jotta alan ajankohtaisin osaaminen pysyy yllä. Näin pystymme myös palvelemaan asiakaskuntaamme parhaiten.

Huoltotiimin tarina

Huoltotiimi perustettiin vuonna 2005 kolmen miehen voimin. Jo silloin ajattelimme, että kun teemme asiat hyvin ja kunnolla, sillä pötkii pitkälle. Nyt yrityksessämme työskentelee jo kymmenkertainen määrä ammattilaisia. Toimintamme hyvä kasvu kertoo siitä, että olemme onnistuneet tekemään asioita oikein ja asiakkaat ovat meihin tyytyväisiä. Tulevaisuudessa joukkomme kasvaa toivottavasti vielä isommaksi.

Ota yhteyttä ja lähetä meille avoin hakemus, jos haluat liittyä osaavaan joukkoomme!


KAIVINKONE, KUORMA-AUTO JA PYÖRÄKUORMAAJA

Osaatko työskennellä näistä kaikilla tai vähintään kahdella? Jos osaat, saatat olla hakemamme henkilö. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen monitaitoista ammattimiestä vaihteleville työmaillemme.

Kesäisin työskentelet maanrakennuksen ja kuljetustöiden parissa. Talviakana yrityksessämme aurataan, hiekoitettaan ja muutenkin työskennellään talvihoitotöiden ympärillä.
Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta, työtä pelkäämätöntä asennetta. Pääasiallinen työaikasi on arkisin 7:00 ja 16:00 välillä, mutta et näe ongelmana muitakaan työaikoja kuten ilta- tai yövuoroja ja sinulla on valmius myös osallistua lumitöihin viikonloppuisin.
Eduksi luemme maanrakennusalan koulutuksen sekä työkokemuksen. Lisäksi sinulla on vähintään B-luokan ajokortti, kuorma-auto- tai yhdistelmäajokortti katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkan lisineen, ajantasaiset työvälineet sekä mukavan ja rennon työporukan.
Meille työntekijöiden urapolku ja kehittyminen on tärkeää: huolehdimme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämisestä ja koulutamme työntekijöitämme, jotta alan ajankohtaisin osaaminen pysyy yllä.

Lisätiedot:
Mikko Lampinen
Työnjohtaja, maanrakentaminen
0440 336 296, vastaan kyselyihin arkisin 14:00 - 18:00

Jos kiinnostuit, laita hakemus sähköpostilla mikko.lampinen@huoltotiimi.fi tai nettisivulamme https://www.huoltotiimi.fi/rekrytointi/ .
Hakuaika päättyy 15.6.2020 ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemus

KOULUTUS / TYÖKOKEMUS