Rekrytointi

Huoltotiimi on kasvava ja kehittyvä kiinteistönhuoltoyritys. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita alamme ammattilaisista ja työntekijöistä, jotka haluavat oppia uutta. Meille työntekijöiden urapolku ja kehittyminen on tärkeää: huolehdimme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämisestä ja koulutamme työntekijöitämme, jotta alan ajankohtaisin osaaminen pysyy yllä. Näin pystymme myös palvelemaan asiakaskuntaamme parhaiten.

Huoltotiimin tarina

Huoltotiimi perustettiin vuonna 2005 kolmen miehen voimin. Jo silloin ajattelimme, että kun teemme asiat hyvin ja kunnolla, sillä pötkii pitkälle. Nyt yrityksessämme työskentelee jo kymmenkertainen määrä ammattilaisia. Toimintamme hyvä kasvu kertoo siitä, että olemme onnistuneet tekemään asioita oikein ja asiakkaat ovat meihin tyytyväisiä. Tulevaisuudessa joukkomme kasvaa toivottavasti vielä isommaksi.

Ota yhteyttä ja lähetä meille avoin hakemus, jos haluat liittyä osaavaan joukkoomme!


Etsimme nyt Siivouspalvelujen työnjohtajaa, vastaamaan yrityksemme siivousliiketoiminnasta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.
 

Siivouspalveluiden työnjohtajana vastaat siivouksen tulosyksikön johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta. Tehtävä sisältää myös henkilöstön rekrytointia, ammattitaidon kehittämistä, työtehtäviin ohjaamista ja laadunvarmistusta. Tehtävässäsi varmistat, että tulosyksikön henkilökunnan osaaminen on tehtävien tasalla ja he viihtyvät työssään. Näiden tehtävien lisäksi osallistut tarjouslaskentaan, teet lisämyyntiä ja osallistut uusien asiakkaiden hankintaan. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä soveltuvaa koulutusta. Toivomme myös, että olet sosiaalinen sekä tahdot kehittyä tehtävässäsi. Mikäli tahdot kehittää itseäsi opiskelemalla, tuemme sinua siinä. Siivouspalveluiden esimiehenä saat melko vapaat kädet johtaa tulosyksikköäsi, yhdessä yrityksen muiden työnjohtajien ja yrittäjien kanssa. Tukenasi tehtävässä on myös ammattitaitoinen henkilökunta, jonka yhteishenki on kohdallaan! 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi hyvät työsuhde-edut ja kohtuullisen kannustepalkkion.

Hakuaikaa työtehtävään on 9.1.2022 saakka. Hakemuksen voit jättää nettisivullamme www.huoltotiimi.fi tai yhteishenkilöille sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävistä antaa yrittäjä Eemeli Janhunen, 0440336293 eemeli.janhunen@huoltotiimi.fi tai Kiinteistöpalveluiden työnjohtaja Teemu Lahikainen, 0440336201 teemu.lahikainen@huoltotiimi.fi 

Tehtävää koskevat tiedustelut mieluiten iltapäiväisin 14-17 välisenä aikana. 

 

Työhakemus

KOULUTUS / TYÖKOKEMUS